top of page
Leivontakurssit

LEIVONTAKURSSIT

Tutustu myös uusiin live- ja verkkokurssitapahtumiin!

Päivi Leipoo järjestää leivonta- ja koristekursseja verkko-opetuksena ja lähiopetuksena Kotkassa. Kursseista saa hyötyä niin leivontaharrastuksen juuri aloittanut kuin kokenut ammattilainenkin! Kehitä taitojasi ja opi uutta ammattilaisen opastuksella, jolla on pitkäaikainen kokemus alan opetustyöstä.  Kurssitarjonta päivittyy jatkuvasti, joten tutustu kurssitarjontaan nyt ja ilmoittaudu leivontakursseille!

MACARON VERKKOKURSSI

Macaronverkkokurssilla opit italialaisten macaronien ja  erilaisten täytteiden valmistamisen ja koristelutekniikoita.  Kurssin hintaan sisältyy kirjalliset ohjeet, videoita, nettineuvontaa ja liveopetusta. 

 

Hinta: 35 euroa

Lue lisää

VOHVELIPAPERIPIONIN VERKKOKURSSI

Tee nyt juhlakakkuun koriste, joka kruunaa koko juhlapöydän ja herättää ihastusta vieraissa. Vohvelipaperikukat säilyvät kuukausia pölyltä suojattuna ja kestävät hyvin kauniina kakun ollessa tarjolla pitkäänkin.

Hinta: 55 euroa

 

Lue lisää 

HAPANJUURILEIVÄN VERKKOKURSSI

Verkkokurssilla voit opiskella sinulle sopivana aikana. Kurssin hintaan sisältyy kirjalliset ohjeet, videoita, nettineuvontaa ja liveopetusta. 

 

 

 

 

Hinta: 35 euroa

Lue lisää

KAKKULEIPURI VERKKOKURSSI

Tällä kurssilla opit valmistamaan kolme eri tyyppistä kakkupohjaa, erilaisia täytteitä, päällysteitä ja näyttäviä koristeita. Opit kokoamaan kakun ja viimeistelemään sen näyttävästi ja kauniisti.  Kurssiin kuuluu 3 kakun monipuoliset oppimispaketit - videot ja tiedostot ja nettiyhteys opettajan kanssa.  Osallistu nyt ja aloita upeiden kakkujen luominen juhlapöytään !

Hinta: 40 euroa 1/2 v

tai 70 € jatkuva

käyttöoikeus

Lue lisää

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Ilmoittaudu kurssille täyttämällä tämä lomake. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän sinulle tarkemmat tiedot kurssista. 

  • Päivi Leipoo
  • Päivi Leipoo
  • Päivi Leipoo blogi
Kurssi ilmoittautuminen
bottom of page