top of page

TEE UNELMASTA TOTTA - TILAA TOIVEIDESI MUKAISET KAKUT, SUOLAISET JA MAKEAT LEIVONNAISET

MACARONIT


Macaronien kuoret onnistuvat varmemmin talviaikaan, jolloin ilma ei ole kosteaa. Teen tavallisesti kuoret etukäteen pakastimeen, etenkin suurempien tilausten osalta, niinpä on hyvä tehdä tilaus ajoissa. Kerran pakastettua leivonnaista ei saisi pakastaa uudelleen - voin myös täyttää kuoret pakastimeen, jolloin tuote sulatetaan mielellään jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai voidaan ottaa pikaisesti pakasteesta pöytään, jolloin täyte sulaa syötäväksi noin 10-15 minuutissa. 

Macaronien täytteessä on valkosuklaata tai tummaa suklaata. Kuoret ja täytteet ovat gluteenittomia ja muut täyteaineet, paitsi valkosuklaa ovat laktoosittomia. Täysin laktoosittomia täytteitä saa vain tummalla suklaalla tai maitosuklaalla, eli ovat tummia väriltään.

Macaroneja voi tilata eri värisinä, koristeltuina tai hahmomacaroineina. Täytemaku voi olla mitä vain marjaa, hedelmää, karamellia, pistaasia tai makuaineilla tai alkoholilla tuotettua esim. vaahtokarkkia, shampanjaa, Fresitaa, pina-coladaa, amarettoa, mansikkalikööriä, konjakkia ym. Täyteväri ja maku kannattaa valita kuoren värin ja muiden tarjottavien mukaan. Suosittelen esim. salted caramel täytettä, marjaa ja valkosuklaata yhdistettynä tai suklaa-kirsikkaa, maitosuklaa-popcorntäytettä.

Macaronien kuljetusta varten kannattaa varata mukaan kylmälaukku kylmäpattereilla.

bottom of page