top of page

TEE UNELMASTA TOTTA - TILAA TOIVEIDESI MUKAISET KAKUT, SUOLAISET JA MAKEAT LEIVONNAISET

TÄYTEKAKUT

Valitse pohja:
*sokerikakkupohja vaalea tai kaakaolla
*suklaakakkupohja - hintalisä 5 €
*red velvet pohja -hintalisä 3€
*tukevampi voisokerikakkupohja
*mehevä vaalea kakkupohja on tukevin, sopii hyvin esim. mustikkamoussen kanssa

Valitse täytemaku:
*kermakakussa on kermatäyte tuorejuustolla tai rahkalla ja vaniljakreemijauheella vahvistettuna.

*Korkeammissa kakuissa (8-10 cm) on täytteenä liivatteella hyydytettyä moussea kaksi kerrosta., Tätä korkeammat kakut esim. kolmella täytevälillä  hinnoitellaan erikseen, kysy tarjousta.
*Täytemoussen makuina (valitse 1-2) esim. vadelma, mustikka, mansikka, mustaherukka, punaherukka, karpalo, puolukka, lime, lime-valkosuklaa, sitruuna , sitruuna-lakritsi, kinuski, vaahtokarkki, appelsiini, mango, tropical, mango-passion, ananas-passion, kookos, suklaa, omar-toffee, minttusuklaa, nutella, nougat, baileys, pina-colada, vanilja tai valkosuklaa tai jokin muu toiveesi mukaan
*täytemousseen voi yhdistää pakastemarjoja tai tuoreita marjoja pisteittäin tai täytteen alle marjahyytelöä tai hilloa tai suklaa-vohvelirouhetta tai kinuskia tai suklaaganachea 


Valitse kuorrutus,  päällinen:
*kermaa tai kerma-tuorejuustoa  tai  maidoton kasvirasvaseos
*italialaista marenkikreemiä (teen sen maidottomalla margariinilla ja laktoosittomalla tuorejuustolla, tilauksesta myös voilla tai valkoisempaa ja kovempaa pintaa haluttaessa osin kookosrasvalla). Maustan kreemin kakun makujen mukaan.
*suklaakuorrutus tai
*massa - vaahtokarkkimassa tai kaulintamassa tai sokerimassa, alla voikreemi

Drip cake valumat ovat mahdollisia joko vaaleana tai värillisenä (candieskarkki tai valkosuklaa)  tai tummalla suklaalla (on laktoositon) tai vaahtokarkkivalumana (on laktoositon) tai lakritsavalumana. Drip cake onnistuu parhaiten marenkikreemikuorrutuksen päälle.

Naked cake eli osittain kakkupohjan paljastava reuna kakussa onnistuu parhaiten tummaan kakkupohjaan.

bottom of page