top of page

TEE UNELMASTA TOTTA - TILAA TOIVEIDESI MUKAISET KAKUT, SUOLAISET JA MAKEAT LEIVONNAISET

Alta löydät tilausohjeet ja tietoa kakkujen säilytyksestä ja kuljetuksesta. 

PÄIVI LEIPOO TIEDOTTAA!

Toukokuulta elokuulle 2024  on tilaustauko, kesän tilaustyöt on jo sovittu etukäteen. Syksyyn voi jo varata  leivonnaisia. 

Tee tilaus nyt ja varmista herkulliset leivonnaiset juuri sinun juhlaasi tai arjen piristykseksi!

Haluatko kehittää leivontataitojasi, ehkä suunnittelet kotileipomotoimintaa  tai haluat löytää uuden harrastuksen? 

Tutustu leivontakurssien tarjontaan ja ilmoittaudu valitsemallesi kurssille jo tänään!       

Verkkokurssin voit aloittaa milloin vaan ,  sinulle sopivana aikana. Tilaustaukoni eivät vaikuta verkkokurssien toimintaan.

Kursseillani saat aina asiantuntevaa ohjausta ja neuvontaa, ja mikä parasta, voit edetä täysin omaan tahtiisi. Lisäksi pääset jakamaan kokemuksia ja oppimaan muiden kurssilaisten kanssa. 

macaronit.jpg
TILAAMINEN

 

Teen kakut käsityönä toiveidesi mukaan.  

Teethän tilauksesi alla olevalla lomakkeella hyvissä ajoin, mieluiten kaksi viikkoa ennen toivottua ajankohtaa. Suuremmissa tilauksissa ja juhlapyhien aikaan suosittelen tekemään tilauksen huomattavasti aikaisemmin. 

Huomioithan, että leivonnaisten kyseleminen ei ole vielä tilaus - kysymykset voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla . Vahvistan tilauksesi sähköpostilla, annathan sitä varten sähköpostiosoitteesi. Laskun lähetän sähköpostilla ja se maksetaan ennen leivonnaisen noutoa.  Suuremmissa tilauksissa on varausmaksu 100 e tilauksen vahvistuksen yhteydessä ja se on osa tilauksen kokonaishintaa.


Ilmoitathan

* Päivän, jolloin leivonnainen tulee tarjolle

* Henkilömäärän

* Vaalea vai tumma pohja

* Kakun muoto

* Erityisruokavaliot (laktoositon, gluteeniton, vegaaninen, maidoton tms.)

* Mieti 1-2 täytemakua kakkuun

* Valitse päällinen eli kuorrutus ja koristeet

 

Voit lähettää ideakuvia tai katsella mallikuvia Instagramista, sivultani @päivileipoo .

 

Kakun mukana saat aina tuoteselosteen, jossa ainesluettelo.


Kerro tilauksessasi erityistoiveesi mahdollisimman tarkkaan. Käytän laktoosittomia maitotuotteita. Kakkujen täytemousseissa on liivatetta, mutta ne saa myös vaniljakreemillä hyydytettynä.

Huomaathan, että tunnettujen hahmojen ja logojen kopiointi kakkuihin rikkoo tekijänoikeuksia, jos kakku myydään.  Kakkukuvina voin liittää hahmoja kakkuun, koska kuvanvalmistaja on lisenssin maksanut.

Jos sairastun, maksan kakun hinnan kokonaisuudessaan takaisin ja tilaus peruuntuu. Ilmoitan asiasta välittömästi tilaajalle. 

Asiakas voi peruuttaa kakun maksutta viikkoa ennen noutopäivää, mutta jos kakkuun on tehty koristeita, veloitan niistä ja luovutan ne asiakkaalle. Muussa tapauksessa kakku on maksettava, mutta sen valmistusaikaa voidaan siirtää puolella vuodella tilausaikatauluuni sopivaan aikaan.

Valitse onko kyseessä
Kuinka monelle henkilölle tilaat?
Valitse kellonaika

KAKKUJEN SÄILYTYS JA KULJETUS

Kakkujen kylmäketjun tulisi olla katkeamaton säilyvyyden ja elintarviketurvallisuuden vuoksi. Kakut ovat parhaimmillaan 1-2 vrk noudosta edellyttäen, että kylmäsäilytys on jatkuvaa. Kakun hintaan sisältyy alusta, jolla sen voi nostaa tarjolle ja kuljetuslaatikko. 

Tilaaja vastaa leivonnaisten kuljetuksesta. Tilaaja noutaa leivonnaiset Karhulasta Kotkasta sovittuna ajankohtana - yleensä juhlapäivänä tai edellisenä päivänä. Kakkujen kuljetusta varten on hyvä varata autoon liukuesteverkko tai muu liukumaton alusta - kakkuja on kuljetettava autossa tasaisella alustalla mahdollisimman kylmässä tilassa - ei sylissä eikä auton penkillä.  Vastuu kakusta siirtyy kakkua noudettaessa tilaajalle. 

Kakun kuljettaminen vaatii varovaisuutta, kakun rakenteet eivät yleensä kestä äkkijarrutuksia tai töyssyjä. Erikseen sopien kakku toimitetaan suoraan juhlapaikalle tai kootaan juhlapaikalla, Kotkan alueella veloitus kuljetuksesta on 20 €, kerroskakun kuljetus 40 €. 

bottom of page